02 Mayıs 2024 Perşembe

01.03.2024 Aydın Ticaret Borsası’ndan Ankara Ticaret Odası'na Anlamlı Ziyaret

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcıları Ali Çevik ve Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri; Yakup Er, Cihan Can ve Kazım Günaydın, Meclis Üyeleri; Ahmet Şenel, Adem Türkmen, Mehmet Ali Avcu, Abdülkadir Yıldız ve Mehmet Akkan ile Genel Sekreter Neslihan Duymaz, Ankara Ticaret Odası’nı ziyaret ederek, 24. Dönem TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette Aydın Ticaret Borsası ve Ankara Ticaret Odası’nın mevcut faaliyetleri, oda ve borsa arası işbirliği olanakları, ortak faaliyet alanları ve üye profili gibi konularda istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur tarafından Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’a  günün anlam ve önemine uygun  incir yaprağına yazılı Tin Suresi tablosu ile Aydın’ın yöresel ürünlerini takdim edildi.