19 Nisan 2024 Cuma

01.04.2022 Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, GTİ 2021 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’na Katıldı

01.04.2022 Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen,  GTİ 2021 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’na Katıldı

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, TOBB, 137 Oda ve Borsamızın ortak olduğu Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) 2021 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katılım sağladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB, 137 Oda ve Borsamızın ortak olduğu Gümrük ve Turizm İşletmeleri 2021 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda GTİ’nin 2021 yılı faaliyetlerinin değerlendirilmesi yapıldı.

GTİ 2021 Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı’nda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelen Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen,  yaşanan sektörel ve bölgesel sıkıntılar ile üyelerden gelen talepleri ileterek karşılıklı istişarelerde bulundu.

Gerçekleşen GTİ 2021 Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı’na yönelik açıklamalarda bulunan Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, “ TOBB, 137 Oda ve Borsamızın ortaklığında kurulan Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş. , kurulduğu zamandan günümüze kadar önemli hizmetlere imza atmıştır.  2005 yılından bu yana faaliyet gösteren Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş.  öncülüğünde gerçekleşen projelerle ülkemizin gümrük kapıları modernize edilmiş, başta ülkemize, ihracatçılarımıza ve sanayicilerimize maksimum düzeyde fayda sağlamıştır ”dedi.

Gümrük ve Turizm İşletmeleri 2021 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın verimli geçtiğini ifade eden Erdel, Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş. 2021 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın hayırlı olmasını temenni etti.