27 Nisan 2024 Cumartesi

02.04.2021 Burhaniye Ticaret Odası’ndan Aydın Ticaret Borsası’na Anlamlı Ziyaret

Burhaniye Ticaret Odası Meclis Başkanı Hasan Varol, Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Ağacık ile Genel Sekreter Ersel Pazarbaşı Aydın Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Burhaniye Ticaret Odası Meclis Başkanı Hasa Varol ve beraberindeki heyeti Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcısı Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Genel Sekreter Neslihan Duymaz ile Aydın Ticaret Borsası Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı Teknik Müdürü Mehmet Mutlu karşıladı.

Kurum ve kuruluşlarla yapılan işbirliğine dikkat çekildiği ve  işbirliği fırsatlarının değerlendirildiği ziyarette Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Aydın Ticaret Borsası çalışmaları ve projeleri hakkında Burhaniye Ticaret Odası Meclis Başkanı Hasan Varol ile beraberindeki heyete bilgilendirmede bulundu.

Ziyaret kapsamında Aydın Ticaret Borsası Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı’nı ziyaret eden Burhaniye Ticaret Odası heyetine Aydın Ticaret Borsası Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı faaliyetleri hakkında yerinde bilgilendirme yapıldı.

Ziyaretin ardından Burhaniye Ticaret Odası Meclis Başkanı Hasan Varol ‘a Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel tarafından plaket, Meclis Başkan Yardımcısı Rıza Uyar ve Yönetim Kurulu Başkanı Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen tarafından Burhaniye Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Ağacık’a Aydın İnciri takdim edildi.