08 Mayıs 2024 Çarşamba

02.05.2022 Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, T.C. Aydın Valiliği Tarafından Düzenlenen Ramazan Bayramı Kutlama Programına Katılım Sağladı

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Ramazan Bayramı dolayısıyla Aydın Valisi Sayın Hüseyin Aksoy’un ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programına katılım sağladı. Aydın Valisi Sayın Hüseyin Aksoy,  DSİ 21.Bölge Müdürlüğü Sosyal tesislerinde düzenlenen bayramlaşma programında protokol üyeleri, STK temsilcileri ve vatandaşların bayramını kutladı.

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, “ Birlik ve beraberliğimizi, yardımlaşmayı, dayanışmayı güçlendiren, sevgi dostluk ve kardeşliğimizi pekiştiren bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın bayramını kutluyor ve bu bayramın Aydın’ımıza ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum ”dedi.