29 Mart 2024 Cuma

07.03.2023 Aydın Ticaret Borsası’ndan Bakan Yardımcısı Pakdil’e Ziyaret

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Nihat Pakdil ile görüştü.

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Nihat Pakdil’e ziyarette bulundu. Aydın ili tarımsal faaliyetleri, Aydın Ticaret Borsası’nın tamamlanan ve devam eden projelerin paylaşıldığı ziyarette, Aydın Ticaret Borsası üyelerinden ve sektör temsilcilerinden iletilen talep ve öneriler aktarıldı.

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, “Milletvekilimiz Sayın Mustafa Savaş ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Nihat Pakdil’i ziyaret ederek, ilimizdeki tarımsal faaliyetlerin mevcut durumu ve çözüm önerileri hususunda istişarelerde bulunduk.  İlimizdeki tarımsal faaliyetlere yönelik çalışmalarımızı paylaştık. Sayın Bakan Yardımcımız Dr. Nihat Pakdil ve Sayın Vekilimiz Mustafa Savaş’a Borsamızın gerçekleştirmiş olduğu projelere verdikleri destek ve ilgi için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Nihat Pakdil’e, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel tarafından Aydın İnciri takdim edildi.