02 Mayıs 2024 Perşembe

07.12.2023 Aydın Ticaret Borsası, Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi (Travel Turkey Fuarı)’ni Ziyaret Etti

Aydın Ticaret Borsası, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesi, İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık iş birliği ile düzenlenen 17. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nı ziyaret etti.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen ve Meclis Üyeleri Ahmet Şenel ve Mehmet Akkan, bu yıl 17. Kez kapılarını ziyaretçilerine açan Travel Turkey İzmir (TTI) Uluslararası Turizm Fuarı’nı ziyaret etti.

Sektör öncülerinin bir araya geldiği fuarda, bölgenin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla, Kuşadası Ticaret Odası tarafından açılan Kuşadası standını ziyaret eden Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen ve Meclis Üyeleri Ahmet Şenel ve Mehmet Akkan, fuar hakkında Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan istişarelerde bulundu.

Fuarın önemi ve Aydın turizmine katacağı değerler hakkında değerlendirmede bulunan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, gerek yurt içinde gerekse uluslararası katılımcı ve ziyaretçilere tanıtım; yeni işbirlikleri gerçekleştirme ve var olan ilişkilerin geliştirilmesi adına  düzenlenen fuarın son derece faydalı olduğunu belirtti.