17 Mayıs 2024 Cuma

11.05.18 KARDEŞ BORSALAR OLIVTECH’TE BİR ARAYA GELDİ

11.05.18  KARDEŞ BORSALAR OLIVTECH’TE BİR ARAYA GELDİ

Bu yıl 8. si gerçekleşen Olivtech 2018 “Gurme İzmir”  Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri  Fuarında yerini alan Aydın Ticaret Borsası standına İstanbul Ticaret Borsası heyeti ziyarette bulundu.

İstanbul Ticaret Borsası Heyetinde; Yön. Krl. Başk.Yrd. İlhan Koyunseven, Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Altuntaş, Zeki Aslan, Mehmet Beşir Kılınç, Meclis Üyesi Orhan Özdemir, Osman Berberoğlu yer aldı. İstanbul Ticaret Borsası Heyetini Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkan Yrd. Rıza Uyar,  Yön.Krl. Başkan Yrd. Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız, Meclis Üyesi Mustafa Akdam, Mehmet Ali Avcu karşıladı.

İstanbul Ticaret Borsası heyetine; Uluslararası Zeytin  Konseyi (International Olive Council / IOC) tarafından akredite olan Aydın Ticaret Borsası Tadım Paneli  uzmanı Aysun Uğur tarafından zeytinyağı tadımı yaptırılarak, kaliteli zeytinyağında olması gereken özellikler hakkında bilgiler verildi. Kardeş Borsalar Olivtech 2018 “Gurme İzmir”  Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri  Fuarında yer alan stantları gezerek, bilgi aldılar.

Aydın Ticaret Borsası Heyeti kardeş Borsaları İstanbul Ticaret Borsası’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumlar arasında işbirliği ve birlikteliğin önemini vurguladı.

İstanbul Ticaret Borsası heyeti,  Aydın Ticaret Borsasına teşekkürlerini iletti.