23 Nisan 2024 Salı

14.12.2021 Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nejat Sağel ile birlikte İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’i Ziyaret Etti

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nejat Sağel ile birlikte İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette bölgemiz ekonomisini kalkındırmayı hedefleyen Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş Güdümlü Projesi’nin mevcut durumu ve sözleşme öncesi bilgilendirmelerde bulunuldu.