29 Mart 2024 Cuma

14.12.2022 Aydın, 2021 Zeytin ve Zeytinyağı İhracat Ödül Töreni'ne Damga Vurdu

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği, “Zeytin ve Zeytinyağı Sektör Buluşması’nda düzenlenen “2021 Yılı Zeytin –Zeytinyağı İhracat Ödül Töreni” ne, Aydın damga vurdu.

Türkiye’de tüm zeytin ve zeytinyağı ihracatçılarının çatı kuruluşu olan Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği’nin düzenlemiş olduğu Zeytin-Zeytinyağı Sektör Buluşması’na Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Er, Meclis Üyeleri Adem Türkmen, Mehmet Ali Avcu ve Mehmet Akkan katılım sağladı.

2021 yılında en çok ambalajlı zeytin ve zeytinyağı ihracatı yapan ihracat şampiyonları ödüllendirilirken Efeler Diyarı Aydın’ın ihracatçı firmaları  “2021 Yılı Zeytin-Zeytinyağı İhracatı Ödül Töreni” nde başarılarını ödülle taçlandırdı.

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği, “Zeytin ve Zeytinyağı Sektör Buluşması “2021 Yılı Zeytin –Zeytinyağı İhracat Ödül Töreni’nde, Aydınlı ihracatçı firmalar 2021 Ambalajlı Sofralık Zeytin ve Ambalajlı Zeytinyağı Kategorisi’nde ihracat ödülüne layık görüldü. Aydın Ticaret Borsası üyelerinden  EKER Gıda Nak.İnş.San.Tic.Ltd. Şti., MAROLİ Gıda San. ve Dış Tic.A.Ş. , GÜNKAR İnş. Gıda Tekstil Nakliyat İthalat İhracat San. ve Tic.Ltd Şti., AYDONA Gıda İnşaat Petrol İletişim Kuy.Tekstil Elekt.Tur.Enerji Nak.Oto.San.İç ve Dış Tic.Ltd.Şti.,  Zeyko Tarım Gıda Sanayi İthalat İhracat Pazarlama Limited Şirketi ambalajlı sofralık zeytin kategorisinde;  ERAYDIN Tarım Ürünleri Gıda Petrol Hayvancılık  İnşaat Nakliye  San.ve Tic.İhr.İth .Ltd.Şti. ambalajlı zeytinyağı kategorisinde sektörlerinde derece  elde ederek ödüllendirildi.

Çondur “ İlimiz için Büyük Onur ve Gurur”

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği, “Zeytin ve Zeytinyağı Sektör Buluşması’nda düzenlenen “2021 Yılı Zeytin –Zeytinyağı İhracat Ödül Töreni” nde Aydınlı zeytin ve zeytinyağı ihracatçı firmaların ödüle layık görülmesinin Aydın için büyük bir gurur olduğunu ifade etti.

“2021 Yılı Zeytin –Zeytinyağı İhracat Ödül Töreni ‘nde, 2021 yılında en çok ambalajlı zeytin ve zeytinyağı ihracatı yapan ihracat şampiyonlarını tebrik eden Çondur, “İhracat şampiyonluğu ödüllerine layık görülen üyelerimiz, Türk İş Dünyamıza, Türk İhracatçılığına, ilimize gurur kaynağı olmuştur. Aydınlı firmalarımızın gerçekleştirdikleri ihracatla Türk Ekonomisine sağladığı katkıdan dolayı kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.