20 Nisan 2024 Cumartesi

15.02.2023 Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, TOBB Oda/Borsa Başkanları İstişare Toplantısı’na Katılım Sağladı

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında   düzenlenen; T.C.Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş'un ve  365 Oda/Borsa başkanın online olarak iştirak ettiği, TOBB Oda/Borsa Başkanları İstişare Toplantısı’na katılım sağladı.

Deprem bölgesine ulaştırılan yardımların paylaşıldığı toplantıda; iş dünyası olarak ihtiyaçlar doğrultusunda yapılabilecek çalışmalar konusunda istişarelerde bulunuldu. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada “Merkez üssü Kahramanmaraş ve tüm ülkeyi yasa boğan bu felakette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına ise baş sağlığı, yaralı olarak kurtulanlara da acil şifalar diliyoruz. Yardım konusunda büyük bir duyarlılık gösteren Borsamız, Birliğimiz öncülüğünde üyelerimizin de destekleriyle koordineli bir şekilde deprem bölgesine yardım ve destek sağlamaya devam edecektir ”dedi.