05 Mayıs 2024 Pazar

15.02.2024 Aydın Ticaret Borsası, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı Ziyaret Etti

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcıları Ali Çevik ve Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Üyeleri Kazım Günaydın ve Cihan Can, Meclis Üyeleri Ahmet Şenel, Adem Türkmen, Mehmet Ali Avcu, Mehmet Akkan ve Genel Sekreter Neslihan Duymaz, Nevşehir’de gerçekleştirilecek olan Aydın Memecik Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım Günleri etkinliği kapsamında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret Etti.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel ve Meclis Üyeleri, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ekrem Nurlu ve meclis üyeleriyle bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette oda ve borsanın mevcut çalışmaları ve projeleri ile üye profili hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın Memecik Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım Günleri etkinlikleri hakkında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası heyetini bilgilendirdi. Çondur, “Düzenlemiş olduğumuz Aydın Memecik Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım Günleri etkinliği ile kaliteli zeytinyağının nasıl olması gerektiğini tüketicilerimize aktarıyoruz. Ülkemizin birçok ilinde gerçekleştirmiş olduğumuz tadım etkinleri ile bilinçli bir tüketici kitlesi oluşturarak, tadım kriterleri ve kimyasal özelliklerine göre üstün kalitede olan Aydın Memecik Zeytinyağının bilinirliğini anlatarak ülkemizde var olan zeytinyağı tüketiminin arttırılmasını amaçlıyoruz” dedi.

Ziyaretin sonunda Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, ,Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ekrem Nurlu’ya günün anlam ve önemine uygun  incir yaprağına yazılı Tin Suresi tablosu ile Aydın’ın yöresel ürünlerini takdim edildi.