26 Nisan 2024 Cuma

15.07.2022 Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinliklerine Katılım Sağladı

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, 15 Temmuz hain darbe girişiminin engellenmesinin 6’ncı yıl dönümü dolayısıyla Aydın Valiliği tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma törenine katılım sağladı.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 6’ncı yıl dönümünde Aydın Valiliği, şehitleri anma programı gerçekleştirdi. Aydın Tellidede Mezarlığı’nda düzenlenen programda şehitler anılarak milli birlik vurgusunda bulunuldu. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Aydın Valiliği tarafından düzenlenen anma programında Aydın Valiliği, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Garnizon Komutanlığı, Aydın Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği, Aydın Şehit Aileleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneği tarafından şehitliğe çelenk koyuldu.

Günün anlam ve önemine ilişkin duygu ve düşüncelerini dile getiren Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, “15 Temmuz 2016 ‘da gerçekleşen ve kabul edilmeyen hain darbe girişiminde milletimiz, demokrasi ve milletin iradesi dışında bir durumu kabul etmeyeceğini kararlıkla göstermiştir.  Ülkemiz ve milletimiz adına böyle bir sürecin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Bu vesileyle milli birliğimiz ve demokrasimiz uğrunda şehit düşen tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyorum” dedi.