16 Mayıs 2024 Perşembe

17.01.18 AYDIN TİCARET BORSASI’NDAN, KIRMIZI ET ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ’NE İADE-İ ZİYARET

Aydın Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkan Yardımcısı Cihan Can, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Yıldız ve Meclis Üyesi Rıza Uyar, Ahmet Şenel, Mehmet Ali Avcu ile Genel Sekreter Neslihan Koç, Aydın Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Altan Bilgen’e iade-i ziyarette bulundu.

Aydın Ticaret Borsası Heyetini karşılayan Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Altan Bilgen, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve beraberindeki heyete ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sektör hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.