16 Mayıs 2024 Perşembe

17.01.18 AYDIN TİCARET BORSASI’NDAN NAZİLLİ TİCARET ODASI’NA İADE-İ ZİYARET

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve beraberindeki heyet  geçtiğimiz günlerde, yeni görevinden dolayı ziyarette bulunan Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Nuri Aslan’ı makamında ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur’un beraberinde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Yıldız ve Meclis Üyesi Ali Çevik, Rıza Uyar, Ahmet Şenel, Mehmet Ali Avcu ile Genel Sekreter Neslihan Koç  yer aldı. Aydın Ticaret Borsası Heyetini, Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Büyükkarıncalı ve  Recep An karşıladı.

Yapılan görüşmede,  Aydın ili ürünlere ilişkin değerlendirmeler ve kurumlar tarafından gerçekleştirilen faaliyetler hakkında fikir alışverişlerinde bulunularak, Aydın, Nazilli ve çevresinin kalkınması adına bölgedeki tüm Oda / Borsaların birlikte hareket etmesi gerektiği hususunda görüş birliğine varıldı.