19 Mayıs 2024 Pazar

19.04.2024 Torbalı Ticaret Odası, 11. Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nı Ziyaret Etti

Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun ve beraberindeki heyet, tarım sektöründeki teknolojik gelişmeler, başta traktörler olmak üzere bütün makine ve ekipmanları ile tohum, gübre gibi sektörün birçok bileşenindeki son trendleri görebilmek için Türkiye’nin bütün bölgelerinden ziyaretçileri ağırlayan 11.Uluslararası Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette 11.Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nda Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcıları Ali Çevik ve Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Meclis Üyeleri Ahmet Şenel ve Mehmet Akkan ve Genel Sekreter Neslihan Duymaz ile bir araya gelen heyet,  Aydın Ticaret Borsası standı olmak üzere fuarda bulunan diğer stantları ziyaret ederek teknik bilgi aldı.