29 Nisan 2024 Pazartesi

19.12.2019 AYDIN TİCARET BORSASI EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ ZEYTİN ZEYTİNYAĞI SEKTÖR BULUŞMALARI TOPLANTISINA KATILDI

19.12.2019  AYDIN TİCARET BORSASI EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ  ZEYTİN ZEYTİNYAĞI SEKTÖR BULUŞMALARI TOPLANTISINA KATILDI

Ege İhracatçı Birlikleri  Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen “Zeytin ve Zeytinyağı Sektör Buluşması” Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’nin katılımıyla gerçekleşiyor. Zeytin ve zeytinyağı sektörünün buluştuğu toplantıya, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkan Yrd. Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Er, Meclis Üyeleri Ali Çevik, Mehmet Ali Avcu ve Adem Türkmen katılım sağladı.

Aydın Ticaret Borsası tarafından Tarım ve Orman Bakanı Dr. Sayın Bekir Pakdemirli’ye Aydın inciri takdim edildi.