02 Mayıs 2024 Perşembe

21.12.17 AYDIN TİCARET BORSASI’NDAN AYESOB’A İADE-İ ZİYARET

21.12.17 AYDIN TİCARET BORSASI’NDAN AYESOB’A  İADE-İ ZİYARET

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Yıldız, Mustafa Akdam ve Genel Sekreter  Neslihan Koç Aydın Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Çetindoğan’ı makamında ziyaret etti.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Çetindoğana’a, kurumlarımızın çalışmaları hakkında bilgi almak ve istişarelerde bulunmak amacıyla iade-i ziyarette bulunduklarını ifade etti.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Çetindoğan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve Yönetimi ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini sundu.