15 Mayıs 2024 Çarşamba

22.01.2020 8. ULUSLARARASI TARIM GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 23 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ KAPILARINI AÇIYOR

Aydın Ticaret Borsası başvurusu, Kobi Fuarcılık Ltd. Şti. organizasyonu ile T.C. Tarım ve Ormancılık Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, T.C Aydın Valiliği, T.C. Aydın Büyükşehir Belediyesi, T.C. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, KOSGEB, Aydın Ticaret Odası, Aydın Sanayi Odası, Efeler Ziraat Odası, Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, S.S. 46 Nolu Aydın Pamuk Tarım Satış Kooperatifi, Aydın Makine Mühendisleri Odası, Aydın Ziraat Mühendisleri Odası destekleriyle bu yıl 8. si gerçekleştirilecek olan Aydın Uluslararası Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı kapılarını 23 Ocak Perşembe günü saat 12.°°’de açıyor. Fuar 26 Ocak Pazar gününe kadar 10.°°- 18.°° saatleri arasında ziyaretçileri ağırlayacak.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur; Aydın otogar karşısında bulunan Aydın Efeler Pamuk Tarım Satış Kooperatifi depolarında 23-26 Ocak tarihleri arasında, 4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak olan 8. Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık fuarımıza herkesi bekliyoruz ifadelerine yer verdi.