29 Nisan 2024 Pazartesi

22.02.18 Tunay Çoban, Kamu-Sanayi İşbirliği (Küsi) Kapsamında Aydın Ticaret Borsasını Ziyaret Etti

22.02.18 Tunay Çoban, Kamu-Sanayi İşbirliği (Küsi) Kapsamında  Aydın Ticaret Borsasını Ziyaret Etti

Aydın Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tunay Çoban Kamu Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında Aydın Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.

Tunay Çoban’ı Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akdam ve Genel Sekreter Neslihan Koç karşıladı.

Aydın Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tunay Çoban, Kamu Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, yapılan ziyaret ve  bilgilendirmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aydın Ticaret Borsası olarak ilimiz ürünleri konusunda yapılacak her türlü çalışma da destek olacaklarını belirterek, sektörel olarak karşılaşılan  sorunların,  sektörle bir araya gelerek tespit edilmesi ve çözüm yollarının aranmasının, bu bağlamda kurumlar arası işbirliğinin önemini vurguladı.