26 Şubat 2026 Perşembe

Mustafa Kemal Atatürk

25.02.2026 Aydın Defterdarlığı’ndan Aydın Ticaret Borsası’na Ziyaret

25.02.2026 Aydın Defterdarlığı’ndan Aydın Ticaret Borsası’na Ziyaret

Aydın Defterdarı Ahmet Günçavdı, Defterdar Yardımcısı/ Grup Müdürleri Cüneyt Solak ve Metin Özdemir, Grup Müdür Vekili Mustafa Atalay Aydın Ticaret Borsası’na iade-i ziyarette bulundu.

 

Ziyarette Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Şenel, Yönetim Kurulu Üyeleri Cihan Can, Rıza Uyar, Meclis Üyeleri Mehmet Akkan, Ali Riza Vural, Adem Türkmen ve Mustafa Hakan Adalı yer aldı.

 

Gerçekleştirilen ziyarette, Aydın Ticaret Borsası ev sahipliğinde bir araya gelinerek; il ekonomisinin mevcut durumu, tarım ve ticaret sektöründeki gelişmeler, kurumlar arası iş birliği olanakları ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilebilecek ortak çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Ziyaret kapsamında Aydın’ın üretim potansiyeli ve ticari yapısına yönelik değerlendirmeler yapılırken, kamu kurumları ile meslek kuruluşları arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesinin bölge ekonomisine sağlayacağı katkılara dikkat çekildi.

 

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada,

“Kurumlarımız arasındaki güçlü iletişim ve karşılıklı istişare anlayışı, ilimizin ekonomik gelişimi açısından büyük önem taşımaktadır. Aydın’ın üretim ve ticaret potansiyelini daha ileriye taşımak adına iş birliği içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz. Nazik ziyaretleri dolayısıyla Sayın Defterdarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaret sonunda Aydın Defterdarı Ahmet Günçavdı tarafından Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur’a çiçek takdim edilirken, Aydın Ticaret Borsası tarafından da günün anısına Ahmet Günçavdı’ya hediye ve plaket sunuldu.

TÜRİB
TOBB
Rekabet Kurumu
Ticaret Bakanlığı
Tarım ve Orman Bakanlığı