02 Mayıs 2024 Perşembe

28.02.2024 Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın-İtalya Sanayi İstişare Buluşması’ Konulu Toplantı’ya Katılım Sağladı

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, İzmir İtalyan Konsolosu Sn. Daniele Bianchi ve İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Pietro Alba'nın katılımları ile Aydın Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen ''Aydın-İtalya Sanayi İstişare Buluşması'' konulu toplantıya katılım sağladı.

Aydın ili oda-borsa başkanlarının, İtalya’daki yerel firmalarla ortaklık yapan sanayici üyelerin, firma yetkilileri ile yöneticilerin katıldığı toplantıda; Aydın’ın sanayi faaliyetleri,  sanayi ve üretim geçmişi ile Aydın ve İtalya arasındaki sanayi, yatırım ve ticari ilişkileri üzerine istişarelerde bulunuldu.

Toplantıyla ilgili açıklamada bulunan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, İtalya ile Aydın sanayisi arasındaki ticari ve yatırım ilişkilerini arttırmak adına önemli bir toplantı olduğunu belirterek bu organizasyona ev sahipliği yapan Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.