16 Mayıs 2024 Perşembe

29.01.18 Aydın Ticaret Borsası’ndan Aydın Sanayi Odası’na İade-İ Ziyaret

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve beraberindeki heyet  geçtiğimiz günlerde, Çondur’a yeni görevinden dolayı ziyarette bulunan Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Yunus Şahin’i  makamında ziyaret etti.

Erdel ve  Çondur’un beraberinde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Er, Mustafa Akdam  Meclis Üyesi Adnan Bosnalı, Rıza Uyar ve Erkan Aslan ile  Genel Sekreter Neslihan Koç  yer aldı. Aydın Ticaret Borsası Heyetini, Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Fahlioğulları ve Merve Alpargun Altıntaş, Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Yılmaz  karşıladı.

Yapılan görüşmede,  kurumlar tarafından gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin değerlendirmeler yapılarak, karşılıklı fikir  alışverişinde bulunuldu.