19 Nisan 2024 Cuma

29.08.2022 Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, TOGG Tesislerini İnceledi

29.08.2022 Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur,  TOGG Tesislerini İnceledi

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, ülkemizin yerli ve milli elektrikli otomobili olan TOGG’un Gemlik tesislerini ziyaret etti.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, 29 Ekim’de üretime başlayacak olan TOGG’un Bursa Gemlik’te düzenlenen inceleme gezisine katılım sağladı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile 365 Oda/Borsa başkanının katılım sağladığı inceleme gezisinde TOGG’un üretim süreci hakkında bilgi verildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin otomobili TOGG’un serüvenini ve mevcut durumu paylaşırken, TOGG CEO’su Gürcan Karakaş gerçekleştirmiş olduğu sunum ile TOGG Otomobili ve e-mobilite sistemi hakkında bilgilendirmede bulundu.

TOGG’un Bursa Gemlik tesislerinde gerçekleşen inceleme gezisi ile ilgili değerlendirmede bulunan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, “Birlik Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun öncülüğünde 365 oda/borsa başkanlarımızın katılımıyla birlikte Gemlik’te bulunan TOGG üretim tesislerinde teknik incelemelerde bulunduk ve gurur duyduk. Birlik Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu, üretim tesisinde gerçekleştirmiş olduğumuz teknik gezide yerli ve milli elektrikli otomobilimiz olan TOGG’un 29 Ekim’de üretime başlayacağının müjdesini paylaştı.  Çatı kuruluşumuz olan TOBB’un ortak olduğu TOGG’a Aydın Ticaret Borsası olarak gerekli desteği ve katkıyı sağlayamaya hazırız. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz”dedi.