09 Mayıs 2024 Perşembe

30.07.2021 Türk - Kırgız İş Forumu, K.C. Bişkek 6 Ağustos 2021

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan ilgili yazıda Türkiye- Kırgız Cumhuriyeti Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) eş Başkanı T.C. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay'ın KEK 10.Dönem Toplantısı vesilesiyle yapacağı Kırgızistan ziyareti kapsamında 6 Ağustos 2021 tarihinde Kırgz Cumhuriyeti'nin başkenti Bişkek'te Türkiye - Kırgızistan İş Forumu'nun düzenlenmesi planlandığı bildirilmektedir.

TOBB ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu işbirliğinde, Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız ve Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Sayın Ulukbek Maripov'un teşrifleri ile gerçekleştirilmesi öngörülen İş Forumuna katılmayı düşünen üyelerin  katılım teyitlerini en geç 3 Ağustos 2021, saat 12.00'ye kadar TOBB'a birdirmeleri gerekmektedir.

Konuya ilişkin detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Saygılarımızla,