23 Nisan 2024 Salı

31.05.2021 Türkiye - Avustralya İkili Ticari ve Ekonomik İstişare Toplantısı

Sayın Üyemiz;

Ticaret bakanlığı'nın ilgide kayıtlı yazısı ile Türkiye ile Avustralya arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesine imkan sağlayabilecek işbirliği hususlarının gündeme geleceği "Türkiye -Avusturalya İkili Ticari ve Ekonomik İstişare Toplantısı'nın çevrimiçi olarak, 9 Haziran 2021 tarihinde Bakan Yardımcısı düzeyinde geliştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.

Bu kapsamda, Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlık çalışmalarında yararlanmak üzere, Türkiye- Avusturalya ticari ve ekonomik ilişkilerinde yaşanan sorunalr ve çözüm önerilerine dair görüşlerinizin 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Birliğimize (Anara Daylan, anara.daylan@tobb.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ.

Saygılarımızla.