16 Nisan 2024 Salı

31.05.2023 Aydın Ticaret Borsası Heyeti, TOBB 79.Genel Kurulu’na Katılım Sağladı

Aydın Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79.Genel Kurulu’na katıldı.

TOBB 79.Genel Kurul’a Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, TOBB Genel Kurulu Delegeleri Rıza Uyar ve Cengiz Ülgen ile Genel Sekreter Neslihan Duymaz katılım sağladı.  TOBB 79.Genel Kurul öncesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret eden Aydın Ticaret Borsası heyeti,  Aydın Ticaret Borsası’nın mevcut çalışmaları, üyelerden gelen talep ve öneriler hususunda bilgilendirmede bulundu. Ziyaretin ardından M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur tarafından Aydın’ın yöresel ürünleri takdim edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB 79. Genel Kurulu kapsamında, TOBB Genel Kurul Divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda saygı duruşunda bulundu.​ Anıtkabir ziyaretinin ardından TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni düzenlendi.

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’ne, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Bakanlar, TOBB delegeleri ve TOBB camiasının temsilcileri katılım sağladı. TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde konuşan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, ülkemizin seçim sürecini sükûnetle ve suhuletle tamamladığını dile getirdi. Hisarcıklıoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanım milletimizin teveccühüyle bir seçimden daha başarıyla çıktınız. Seçildikten sonra ilk olarak TOBB'a yaptığınız bu ziyareti, iş dünyasına verdiğiniz önemi göstermesi açısından çok değerli görüyor ve camiamız adına size teşekkür ediyoruz. Önceki 21 yılda olduğu gibi aynı azimle ve inançla çalışmayı sürdüreceğinizi biliyoruz. Reformcu ve icracı vizyonunuzla ülkemize yeni başarılar yaşatacağınıza inanıyoruz. Sizi bir kez daha yürekten tebrik ediyoruz. Seçimlerde milli irade tecelli etti. Milletimiz, ferasetiyle tercihini yaptı. Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı, ülkemizi, Cumhuriyet'imizin yeni yüzyılına taşımak üzere görevlendirdi. Artık seçimleri geride bırakma, dengeleri yerine oturtma, daha huzurlu, daha mutlu ve daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır."

Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iş hayatından geldiğine, üretim ve ticaretin zorluklarına vakıf olduğuna vurgu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın reel sektörden gelmiş biri olarak hep özel sektörün yanında yer aldığını ifade eden Hisarcıklıoğlu, Erdoğan'ın saatler süren toplantılarda sektörün sorunlarını dinlediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde iş ve yatırım ortamını kolaylaştıran, iş insanlarının üzerindeki yükleri azaltan pek çok düzenlemenin hayata geçirildiğini belirten Hisarcıklıoğlu, "Tarihi bir başarı elde ettiğimiz yerli ve milli otomobil hayalimiz, yine sizin vizyonunuz ve himayenizde gerçeğe dönüştü." dedi.

Ülkenin daha güçlü, daha zengin, daha müreffeh olması için üreteceklerini ifade eden Hisarcıklıoğlu, devletin kendilerine vereceği her görevde Türk özel sektörü adına çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

TOBB delegeliğinde 10, 20, 30 ve 40 yılını tamamlayan üyelere Hizmet Şeref Belgesi'nin verildiği törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB'un 79'uncu Genel Kurulu münasebetiyle üyelerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Birliğin tüm mensuplarını, Türkiye'nin kalkınmasına, büyümesine, güçlenmesine yaptıkları katkılar dolayısıyla tebrik eden Erdoğan, TOBB'da delege olarak 10-20-30 yıl ve üzerinde süresini tamamlayanları da kutladı.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen’e, TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Edildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), camiasına ve ülke ekonomisine hizmette bulunan delegelere Hizmet Şeref Belgeleri ve Plaketleri, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla TOBB 79. Genel Kurulu’nda düzenlenen törenle verildi. TOBB 79. Genel Kurulu çerçevesinde gerçekleştirilen TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde; TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından Aydın Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen’e TOBB Genel Kurul Delegeliği görevinde 10.yılını tamamlaması vesilesiyle Hizmet Şeref Belgesi takdim edildi.

26. TOGG Aydın Ticaret Borsası’na Geliyor

TOBB 79. Genel Kurulu'nda TOGG talep eden oda ve borsalar arasında kura çekimi düzenlendi.  TOBB Genel Kurulu’nda düzenlenen Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG' un çekilişinde 26 numarayı çeken Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur,” “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde ülkemizin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’un çekilişine katılım sağladık. Türkiye’mizin 100. Yılında 26 numaralı kurayı çektik. Şehrimize, üyelerimize ve Borsamıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Aydın Ticaret Borsası olarak TOBB Genel Kurulu’na tek aday olarak seçimlere giden M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu her zaman olduğu gibi bu dönemde de desteklediklerini ifaden eden Çondur, “Birliğimiz öncülüğünde bölgemize ve ülkemize katma değer oluşturacak çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda Birlik Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve oluşacak yeni Yönetim Kurulu’na başarılar dileriz.’’ dedi.