26 Nisan 2024 Cuma

9.02.2023 Aydın Ticaret Borsası, Aydın Sanayi Odası, Aydın ASTİM OSB, Üyelerimiz ve Aydınlı Vatandaşlarımızın Destekleriyle Depremzedelerimizin Yaralarını Sarmaya Devam Ediyor

Aydın Ticaret Borsası, Aydın Sanayi Odası ve Aydın ASTİM OSB’nin, depremzedelere ulaştırılmak üzere başlattığı yardım kampanyası tırları ulaştırılmak üzere yola çıktı.

.

(Malatya)

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 büyüklüğündeki 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından Aydın Ticaret Borsası, Aydın Sanayi Odası ve Aydın ASTİM OSB,  yardım seferberliği devam ediyor.  Aydın Ticaret Borsası, Aydın Sanayi Odası ve Aydın ASTİM OSB, üyeler ve Aydınlı vatandaşların destekleriyle, depremzedeler için hazırlanan 2. tır Malatya’ya, 3. tır ise Kahramanmaraş’a ulaştırılmak üzere yola çıktı.

(Kahramanmaraş)