27 Nisan 2024 Cumartesi

28.05..2021 Aydın Ticaret Borsası, TOBB 76.-77. Genel Kurulu Toplantısı’na Katılım Sağladı

28.05..2021 Aydın Ticaret Borsası, TOBB 76.-77.  Genel Kurulu Toplantısı’na Katılım Sağladı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 76.-77. Genel Kurulu, Covid-19 tedbirleri nedeniyle elektronik ortamda gerçekleştirildi.​

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ‘nin pandemi nedeniyle elektronik ortam üzerinden düzenlediği 76. ve 77.Genel Kurul Toplantısı’na, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, TOBB Genel Kurul Delegeleri Rıza Uyar, Cengiz Ülgen, Ali Çevik ile Genel Sekreter Neslihan Duymaz online katılım sağladı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Yapılması gereken çok iş var! Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.