25 Nisan 2024 Perşembe

01.07.2021 "Türkiye -AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD) "projesi -Tarımsal Gıda Forumu

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan ilgili yazıda; Avrupa Birliği'nin sağladığı mali destekle Birliğimiz ve "Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği" (EUROCHAMBRES) işbirliğinde yürütülmekte olan "Türkiye -AB İş dünyası Diyaloğu (TEBD) " projesi kapsamında, 28-29 Temmuz 2021 tarihlerinde, çevrimiçi olarak "Tarımsal Gıda Forumu "etkinliği gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu forum, 21 -22 Nisan 2021 tarihlerinde düzenlenen "Tarımsal Gıda Forumu" nun devamı niteliğinde olup, endüstri liderlerini, politika yapıcıları, çifçtileri , tarımsal gıda tedarik zinciri aktörleri, kamu kurumları ve diğer ilgili kuruluşlar; 6 farklı oturum, paneller ve interaktif yuvarlak masalar aracılığıyla, "tarımsal gıda" alanındaki temel konuları tartışmak ve firmalar arasında yeni ortaklıklar kurmalarına fırsat yaratmak için bir araya geleceği iletilmektedir.

Konuya ilişkin detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Saygılarımızla.