20 Nisan 2024 Cumartesi

03.12.2021 Tataristan Firma Temsilcileri ile İkili Görüşme

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden iletilen ilgili yazıda; Tataristan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Marat Ahmatov'un başkanlığında iş insanlarından oluşan ve ekte listesi sunulan heyetin Türkiye ziyareti kapsamında 9 Aralık 2021 Perşembe günü 11:00 - 13:30 saatleri arasında TOBB İstanbul Hizmet Binası İbrahim Çağlar Toplantı Odası'nda ev kimyasalları ve kozmetik, konut inşaatı ve yatırım, tekstil, gıda üretimi ve satışı, soğutma ekipmanları imalatı, elektronik tasarım ve üretim, otomobil bileşenleri üretimi, doğal kozmetik üretimi, sergi faaliyetleri ve nakliye hizmetleri alanlarında iş birliği yapmak isteyen Tataristanlı firmaları ile toplantı ve ikili görüşmeler gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Konuya ilişkin detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Saygılarımızla,