29 Nisan 2024 Pazartesi

05.04.2024 Türkiye-Kazakistan İş Forumu

Sayın Üyemiz ;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden iletilen ilgili yazıda; Türkiye-Kazakistan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 13. Dönem Toplantısı münasebetiyle 25 Nisan 2024 Perşembe günü öğleden önce Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve DEİK işbirliğinde Ankara'da Türkiye-Kazakistan İş Forumu düzenleneceği iletilmektedir.

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Kazakistan Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Oljas Bektenov'un teşrifleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği merkezinde (TOBB İkiz Kuleler) gerçekleştirilmesi planlanan söz konusu İş Forumuna, kamu kurum ve kuruluşları, farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının katılımı öngörülmekte olup, iş forumunda iki ülke arasındaki iş ve yatırım imkânlarının değerlendirilmesi beklendiği bildirilmektedir.

İş forumu programı ve Kazak tarafı katılımcı listesi bilahare iletilecektir. Bahse konu etkinliğe katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turkiye-kazakistan-is-forumu bağlantıda yer alan kayıt formunu 22 Nisan 2024 saat 12:00'e kadar doldurmaları gerekmektedir.

Konuya ilişkin detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Saygılarımızla,