19 Mayıs 2024 Pazar

07.05.2024 Türkiye-Azerbaycan İş Forumu - 8 Mayıs 2024/HATIRLATMA

Sayın Üyemiz ;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden iletilen ilgili yazıda; Türkiye-Azerbaycan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 11. Dönem Toplantısı münasebetiyle 8 Mayıs 2024 Çarşamba günü öğleden sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve DEİK işbirliğinde Ankara'da Türkiye-Azerbaycan İş Forumu düzenleneceği iletilmektedir.

Anılan İş Forumu 14:30-15:30 saatleri arasında organize edilecek olup, forumun devamında ikili iş görüşmeleri yapılacağı bildirilmektedir. Azerbaycan firma listesi ektedir. Bahse konu etkinliğe katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turkiyeazerbaycan-is-forumu bağlantıda yer alan kayıt formunu 7 Mayıs 2024 saat 12:00'ye kadar doldurmaları gerektiği iletilmektedir.

Konuya ilişkin detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Saygılarımızla,