25 Nisan 2024 Perşembe

1.12.2022 “Yerel Ürünlerin Markalaşmasında Coğrafi İşaret Kullanımı” Eğitimi

Sayın Üyemiz;

Aydın ili tarımsal ürünlerini ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtma konusunda coğrafi işaret çalışmalarına önem veren Aydın Ticaret Borsası Aydın Kestanesi, Aydın Memecik Zeytini, Aydın Memecik Zeytinyağı, Aydın Yamalak Sarısı Zeytini ve Aydın Çam Fıstığı’nı Türk Patent ve Marka Kurumu nezdinde tescil ettirmiştir. Avrupa Birliği nezdinde tescillenen Aydın Kestanesinin yanı sıra Aydın Memecik Zeytini ve Aydın Memecik Zeytinyağı dosyalarının Avrupa Birliği süreci devam etmektedir.

Bu hususta Aydın Ticaret Borsası ev sahipliğinde Özener Marka Patent ve Danışmanlık Tic.Ltd.Şti koordinatörlüğünde Marka Vekili Huriye Özener tarafından “Yerel Ürünlerin Markalaşmasında Coğrafi İşaret Kullanımı” konulu bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.

Eğitim semineri 12 Aralık 2022 Pazartesi günü saat: 14:00 – 15:30 ‘da Aydın Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Eğitimde; coğrafi işaret amblem kullanımı ve önemi, üretim ve pazarlama süreci Özener Marka Patent ve Danışmanlık Tic.Ltd.Şti Marka Vekili Huriye Özener tarafından paylaşılacaktır.

Bilgi için: Emine Ceylan

e-mail: emineceylan@aydinticaretborsasi.org.tr