29 Mart 2024 Cuma

10.01.2022 Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yılın İlk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na Katılım Sağladı

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Aydın Valisi Sayın Hüseyin Aksoy başkanlığında gerçekleşen 2022 yılının ilk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katılım sağladı.

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleşen Aydın İl Koordinasyon Kurulu'nun 2022 yılı 1. Dönem Toplantısı’nda Aydın Valisi Hüseyin Aksoy başkanlığında 2021 yılında yapılan yatırımlar değerlendirildi.

İlimiz genelinde 2021 yılında uygulanan 298 projeden 88 adedinin tamamlandığını belirten Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, geriye kalan 210 projenin de 141 adedinin devam ettiğini, 28 adedinin ihale aşamasında olduğunu, 41 adedinin ise çeşitli nedenlerden dolayı başlanamadığını ifade etti.

Yatırımların hayata geçmesi hususunda özverili bir çalışma gösteren ilimiz kurumlarına teşekkürlerini ileten Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, yatırımların gerçekleşmesinde, Aydın halkına hizmet verilmesinde ilimizdeki kamu ve özel sektör kurumları ile birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olacaklarını belirtti.

Toplantıya katılım sağlayan Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, 2022 yılının ilk koordinasyon kurulu toplantısının hayırlı olmasını temenni ederek Aydın Ticaret Borsası olarak ilimiz menfaatleri ve gelişimi noktasında kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olmaya devam edeceğiz dedi.