17 Haziran 2025 Salı

Mustafa Kemal Atatürk

15.04.2025 Aydın Ticaret Borsası, 49. Turizm Haftası Açılış Programı’nda Yerini Aldı

15.04.2025 Aydın Ticaret Borsası, 49. Turizm Haftası Açılış Programı’nda Yerini Aldı

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, T.C. Aydın Valiliği öncülüğünde ve Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen 49. Aydın Turizm Haftası Açılış Programına katılım sağladı.

Atatürk Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen açılış programı, T.C. Aydın Valisi Sayın Yakup Canbolat’ın teşrifleriyle ve il protokolünün geniş katılımıyla düzenlenen törenle başladı. Törenin ardından, Aydın’ın kültürel ve ekonomik zenginliğini yansıtan stantların yer aldığı Turizm Fuarı ziyaretçilere açıldı.

Etkinlikte Aydın Ticaret Borsası da açtığı stantla yerel ürünlerin tanıtımına katkı sundu. İlimizin tarımsal değerlerini ön plana çıkaran Aydın Ticaret Borsası, Aydın’ın güçlü tarım potansiyelini ziyaretçilerle buluşturdu.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, program kapsamında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Aydın, yalnızca doğal ve tarihi güzellikleriyle değil, aynı zamanda tarımsal üretim gücüyle de bölgenin en önemli şehirlerinden biridir. Tarım ve turizmin birbirini destekleyen iki stratejik alan olduğunu düşünüyoruz. Aydın Ticaret Borsası olarak, bu iki alanın bütünleşmesini sağlayacak her türlü çalışmanın içinde yer almaya ve destek olmaya devam edeceğiz”dedi.

Turizm Haftası boyunca çeşitli etkinliklerle Aydın’ın kültürel, tarihi, doğal ve ekonomik zenginliklerinin daha geniş kitlelere tanıtılması hedefleniyor.

TÜRİB
TOBB
Rekabet Kurumu
Ticaret Bakanlığı
Tarım ve Orman Bakanlığı