26 Nisan 2024 Cuma

16.01.2023 Türkiye - Tacikistan İş Forumu 19 Ocak 2023

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden iletilen ilgili yazıda, Tacikistan Sanayi ve Yeni Teknolojiler Bakanı Sherali Kabir'in Ankara ziyareti kapsamında, Sn. Sherali Kabir ve beraberindeki heyetin katılımıyla, 19 Ocak 2023 Perşembe günü, 14:00 - 15:30 saatleri arasında, TOBB Sosyal Tesisler 1-2-3 numaralı salonlarında Birlikleri (TOBB) organizasyonunda Türkiye - Tacikistan İş Forumu'nun düzenleneceği iletilmektedir.

Forumda Tacikistan'daki yatırım fırsatlarının tanıtılacağı bir sunum gerçekleştirilecek olup, Tacik yetkililerle soru-cevap imkanı sunulacaktır.Forumun Açılış Oturumundan önce, ekte yer alan Tacik firmalar ile ikili görüşmeler gerçekleştirilebilecektir. Forumda ve ikili görüşmeler esnasında tercüme hizmeti sağlanacaktır.

Konuya ilişkin detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Saygılarımızla,