27 Nisan 2024 Cumartesi

18.03.2024 Aydın Ticaret Borsası, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Teşrifleriyle Düzenlenen Aydın İş Dünyası ile İstişare Toplantısı’na Katılım Sağladı

18.03.2024 Aydın Ticaret Borsası,  Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Teşrifleriyle Düzenlenen Aydın İş Dünyası ile İstişare Toplantısı’na Katılım Sağladı

Aydın Ticaret Borsası, Aydın Ticaret Odası ve Aydın Sanayi Odası işbirliğiyle, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in teşrifleriyle düzenlenen ‘’Aydın İş Dünyası ile İstişare Toplantısı’’ gerçekleşti.

Aydın Ticaret Odası M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya   Aydın ili oda ve borsa başkanları, ilgili kurum ve kuruluşların yöneticileri katılım sağladığı toplantıda; Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcıları Ali Çevik ve Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Meclis Üyeleri Ahmet Şenel, Adem Türkmen, Abdülkadir Yıldız, Mehmet Ali Avcu ve Mehmet Akkan ile Genel Sekreter Neslihan Duymaz yer aldı.

Aydın İş Dünyası ile İstişare Toplantısı’nda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, orta vadeli program ve izlenen ekonomi politikaları hakkında değerlendirmelerde bulunarak Aydın ili için planlanan yatırım projeleri anlatan bir sunum gerçekleştirdi.  Toplantının devamında Dijital ve Yeşil Dönüşüm konularının önümüzdeki 10 yıla sanayici açısından damga vuracağını belirten Şimşek,  Aydın ili ve  sanayisi için de tavsiyelerde bulundu.

Toplantının ardından Aydın Ticaret Borsası yönetimi tarafından Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e Aydın’ın yöresel ürünleri takdim edildi.