29 Mart 2024 Cuma

20.01.2022 Türkiye Sigorta Sektörü Zirvesi ve İşbirliği Fuarı

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden iletilen ilgili yazıda; ülkemiz sigortacılık sektörünün gelişimine katkı sağlamak ve toplumda sigorta bilincinin artışına yönelik olarak 3 - 5 Mart 2022 tarihlerinde Antalya’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin de destekleri ile Türkiye Sigorta Sektörü Zirvesi ve İş Birliği Fuarı düzenleneceği bildirilmektedir.

Bilindiği üzere, ülkemiz ticaret ve sanayisinin sağlıklı bir şekilde gelişebilmesi, tarım ve hayvancılıkta sürekliliğin sağlanabilmesini teminen sigortacılık sektörünün de gelişmesi büyük önem arz etmektedir. Bu bilinçle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, ülkemiz sigortacılık sektörünün gelişmesi ve toplumda sigorta bilincinin artırılmasına yönelik faaliyetlere özel önem vermekte ve bu husustaki çalışmaları desteklemektedir.

Fuara ilişkin davetiye ekte iletilmekte olup, ayrıntılı bilgi ve katılım için https://sigortacilikfuar.com adresli internet sayfası ziyaret edilmelidir.

Ayrıntılı Bilgi için TIKLAYINIZ.

Saygılarımızla,