11 Mayıs 2024 Cumartesi

21.06.2023 Türk-Alman Konferansı: Depremden Etkilenen Bölgelerde İş Dünyasının Yeniden Güçlendirilmesinde Avrupa Özel Sektörünün Rolü

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odala rve Borsalar Birliği'nden iletilen ilgili yazıda; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Alman Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (DIHK) organizasyonunda, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası ile Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde "Türk-Alman Konferansı: Depremden Etkilenen Bölgelerde İş Dünyasının Yeniden Güçlendirilmesinde Avrupa Özel Sektörünün Rolü" konferansı gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Konferansın, 13 Temmuz 2023 Perşembe günü, 10:00 – 14:00 saatleri arasında Berlin'de, Alman Ekonomi Evinde (Adres: Breite Straße 29, 10178 Berlin) düzenlenmesi planlanmaktadır.

Konuya ilişkin detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Saygılarımızla,