26 Nisan 2024 Cuma

21.12.2022 ATB Aydın Soğuk Hava Depoculuk A.Ş. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Aydın Ticaret Borsası’nda, ATB Aydın Soğuk Hava Depoculuk A.Ş. Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenlendi.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur başkanlığında, ATB Aydın Soğuk Hava Depoculuk A.Ş. ortakları Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A.Nejat Sağel ve Efeler Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kendirlioğlu’ nun katılımıyla ATB Aydın Soğuk Hava Depoculuk A.Ş. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda; ATB Aydın Soğuk Hava Depoculuk A.Ş. ‘nin  2022 yılına ait faaliyet raporu ile finansal tablolar görüşüldü.
ATB Aydın Soğuk Hava Depoculuk A.Ş. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na, Borsamız Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Kazım Günaydın, Yakup Er ve Cihan Can, Meclis Üyesi Abdülkadir Yıldız katılım sağladı.