28 Nisan 2024 Pazar

21.12.2023 Türkiye-Özbekistan İş Forumu

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden iletilen ilgili yazıda; Türkiye-Özbekistan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 7. Dönem Toplantısı münasebetiyle 26 Aralık 2023 Salı günü Birliğimiz ve DEİK işbirliğinde Ankara'da Türkiye-Özbekistan İş Forumu düzenleneceği bildirilmiştir. Özbekistan Başbakan Yardımcısı Jamshid Kuchkarov ve Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz'ın teşrifleri ile iki ülkeden ilgili Bakanların iştirakiyle Birliğimiz merkezinde gerçekleştirilmesi planlanan söz konusu İş Forumuna, kamu kurum ve kuruluşları, farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının katılımı öngörülmekte olup, iki ülke arasındaki iş ve yatırım imkânlarının değerlendirilmesi beklenmektedir. Bu çerçevede, öğleden önce düzenlenmesi öngörülen, taslak Özbek firma listesi ekte sunulan (listeye yeni firmalar eklenecektir) ve programı bilahare iletilecek olan etkinliğe katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin 25 Aralık 2023 saat 13:00'e kadar https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turkiye-ozbekistan-is-forumu bağlantıda yer alan kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

Detaylı bilgi için:
TOBB: Anara Daylan, Uzman, Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü
Tel.: 0312 218 22 23
E-posta: anara.daylan@tobb.org.tr

DEİK: Elnur Osmanov, İş Konseyi Koordinatörü
Tel: 0212 339 50 67
E-posta: eosmanov@deik.org.tr

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Saygılarımızla,