29 Mart 2024 Cuma

22.01.18 SİAL 2018 Fuarları

İstanbul Ticaret Odasından (İTO) alınan yazıda, Dünyanın en önemli gıda ihtisas fuarları arasında yer alan ve 1960’lı yıllardan itibaren Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirilen SIAL Paris Türkiye milli iştirak organizasyonları uzun yıllardır İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenlendiği belirtilmiştir.

Yazıda devamla, SIAL Paris Fuarı nın zaman içerisinde başarısını ve deneyimlerini diğer ülkelere aktardığı ve SIAL Canada, SIAL China Fuarlarını dünya gıda profesyonellerinin istifadesine sunmaya başladığı belirtilmiştir.

Bu itibarla, İstanbul Ticaret Odası 2018 yılı fuar programında,

• SIAL Canada, 2-4 Mayıs 2018 tarihleri arasında Montreal – Kanada
  • SIAL China, 16-18 Mayıs 2018 tarihleri arasında Şangay – Çin Halk Cumhuriyeti
  • SIAL Paris, 21-25 Ekim 2015 tarihleri arasında Paris – Fransa

yer almaktadır.

Organizasyona katılmak isteyen firmalarının ekteki linkleri tıklayarak irtibat bilgileri bulunan İstanbul Ticaret Odası ( İTO ) ile iletişime geçmeleri hususu bilgilerinize sunulur.