29 Nisan 2024 Pazartesi

26.02.18 TARİŞ İNCİR BİRLİĞİ’NDEN AYDIN TİCARET BORSASI’NA ZİYARET

S.S. Tariş İncir Satış Kooperatifleri  Birliği Başkanı Mustafa Bircan ve S.S. 6 Nolu Germencik İncir Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ersin Gacar,  Aydın Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.

Tariş İncir Satış Kooperatifleri  Birliği Başkanı Mustafa Bircan ve beraberindeki Germencik İncir Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ersin Gacar’ı,  Aydın  Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Cengiz Ülgen, Meclis Üyesi Adnan Bosnalı, Ahmet Şenel ve Mehmet Ali Avcu ile Genel Sekreter Neslihan Koç karşıladı.

Yapılan görüşmede,  Aydın ili ürünlerine ilişkin değerlendirmeler ve kurumlar tarafından gerçekleştirilen faaliyetler hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu.