27 Nisan 2024 Cumartesi

26.08.2021 Münster'de FMO'nun Türk Yatırımcılar Tarafından Ofis ve Lojistik Merkezi Olarak Kullanılması

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan ilgili yazıda; Münster Başkonsolosumuzun Kuzey Vestfalya Sanayi ve Ticaret Odası ile Münster -Osnabrück Havalimanı (FMO) yetkilileriyle gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin Dışişleri Bakanlığı'nın bir yazısında özetle, pandemi sürecinden olumsuz etkilenen FMO'nun yabancı yatırımcılar için bir ofis ve lojistik merkezi  haline getirilmek istendiği ve buna ilaveten 10 herktarlık alana 2 kiralama ya da satın alma yoluyla lojistik, kargo ve depolama alanlarının inşa edileceği, Münster'in Kuzey-Güney  ve Doğu -Batı ekseninde bir  çok kent ve limana kısa sürede ulaşım imkanı sunduğu belirtilmekte olup yatırım yapmak isteyen Türk Şirketleri için bölgenin avantajlı olduğu bildirilmektedir.

Konuya ilişkin detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Saygılarımızla,