03 Mayıs 2024 Cuma

27.11.2023 Aydın Ticaret Borsası, Fıstık Çamı Çalıştayı’na Katılım Sağladı

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Proje ve Marka Patent Sorumlusu Emine Ceylan Özdemir, Sınai Mülkiyet Hakları Danışmanı Huriye Özener ve AYTB Mikrobiyoloji Laboratuvarı Gıda Yüksek Mühendisi Ayşe Nur Ediz, T.C. Koçarlı Belediyesi ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi iş birliğinde düzenlenen "Fıstık Çamı Çalıştayı"na katılım sağladı.

Çalıştayda; Proje ve Marka Patent Sorumlusu Emine Ceylan Özdemir, Sınai Mülkiyet Hakları Danışmanı Huriye Özener, Borsamız tarafından Avrupa Birliği coğrafi işaret başvurusu yapılan Aydın Çam Fıstığının coğrafi işaret süreci hakkında bilgilendirmede bulundu.

AYTB Mikrobiyoloji Laboratuvarı Gıda Yüksek Mühendisi Ayşe Nur Ediz, ihracatı gerçekleşen çam fıstığının mikrobiyolojik kalitesi hakkında sunum gerçekleştirdi.