14 Mayıs 2024 Salı

31.05.2019 Ufuk 2020 Web Adresleri Kullanımı

Sayın Üyemiz

TÜBİTAK koordinasyonunda yürütülmekte olan Ufuk 2020 Programı’ndan ve sonraki dönemlerde uygulanacak olan Avrupa Birliği çerçeve programlarından elde edilecek kazanımları azami ölçüde artırabilmek amacıyla oluşturulan Ufuk2020 Programı İzleme ve Yönlendirme Kurulu (İYK) Avrupa Birliği Çerçeve Programlarının Türkiye’de etkili bir şekilde işleyişini sağlamaya yönelik strateji ve eylemleri belirlemek, belirlenen strateji çerçevesinde başlıca Ar-Ge ve İnovasyon aktörlerini harekete geçirerek teşvik edecek, bilgilendirecek ve destekleyecek kararları almak ve gerekli çalışmaları yapmak üzere yetkilendirilmiştir.

https://ufuk2020.org.tr/tr ) takipçi sayısının artırılması adına sosyal medya hesaplarından takip edilmesi adına yapılan bilgilendirmedir.