29 Mart 2024 Cuma

Brunei İş Adamları ve Teknik Heyet Ziyareti

Sayın Üyemiz,

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü nden alınan yazıda, ülkemizden Brunei ye yaş meyve sebze ihracatı ve tarım alanında olabilecek diğer işbirliği projelerini görüşmek amacıyla, Brunei ye teknik ziyaret gerçekleştirileceği öngörülmekte olup, söz konusu ziyarette, tarımsal alanda ortak girişim şirketi kurulması imkanı ile Türk tarım ürünlerinin Güneydoğu ve Doğu Asya ya ihraç edilmesinde, Brunei Türk ürünleri için ticaret ve aktarma (trans-shipment) merkezi haline getirme potansiyeli konuları da ele alınabileceği belirtilmektedir.

Yazının devamında, konuyla ilgili olarak Dışişleri Bakanlığı tarafından Brunei heyeti üyelerinin saptanmasını teminen, söz konusu heyette yer alacak firmaların faaliyet alanlarına ilişkin bilgi talep edildiği belirtilmektedir.

Bu çerçevede, bahse konu ziyarete katılmak isteyen firmaların ekte belirtilen formu doldurarak, en geç 24 Kasım 2016 Perşembe günü saat 13:30 a kadar Odamıza (info@aydinticaretborsasi.org.tr) adresine gönderilmesi gerekmektedir.

İlgililere duyurulur,